The Basic Principles Of Borduur

Wiki Article

Overweeg de complexiteit: Ik houd er rekening mee dat zeer gedetailleerde ontwerpen mogelijk niet goed tot hun recht komen in borduurwerk.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

I'm really pleased about my purchase! The printing was rapidly and of incredibly high quality, furthermore the communication With all the proprietor was quite pleasurable. I unquestionably recommend this store!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig fulfilled het maken van een cosplay uit een bepaalde video game en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

I am definitely delighted about my purchase! The printing was fast and of pretty good quality, additionally the interaction Along with the owner was pretty pleasurable. I certainly endorse this shop!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Onwijs lieve eigenaar! website Super goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Ik had maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Wanneer je kleding wilt personaliseren, sta je voor de keuze: borduren of bedrukken? Beide technieken hebben hun eigen voordelen:

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot satisfied reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij fulfilled het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Om het beste resultaat te behalen bij het borduren van je kleding, zijn er enkele belangrijke punten om rekening mee te houden:

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig satisfied het maken van een cosplay uit een bepaalde sport en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Report this wiki page